Haal de reislust je huis in!

In een eerdere blogpost heb ik al laten vallen dat we bezig zijn een huisje te vinden in Utrecht. We staan ingeschreven voor een project in de wijk Tuindorp. Hoewel het gruwelijk lelijke appartementencomplexen zijn, willen we er graag naartoe (want hallo, Utrecht!). En hoe leuk is het dan om er een heerlijk, knus huisje van te maken? Vandaar dat ik met jullie deel wat er echt niet mag ontbreken in ons nieuwe huis!

Wereldkaart voor aan de muur

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik dol op reizen. Van korte citytripjes tot langere vakanties, ik houd ervan om nieuwe plekjes te ontdekken en meer van de wereld te zien. Deze reislust wil ik ook heel graag in huis halen! Inmiddels heb ik een heerlijke wereldkaart gevonden en hij staat alvast klaar in onze huidige woonkamer, om uiteindelijk natuurlijk met ons mee te verhuizen.

 

In eerste instantie schrok ik een beetje van de maat, want deze wereldkaart is 120×80 cm. Maar het is een geweldige eye-catcher, ik houd ervan! En omdat het tegenwoordig ook echt een trend is, zijn er heel veel verschillende soorten wereldkaarten te vinden. Zo zijn er mega schattige kaarten voor op kinderkamers, maar ook citymaps (lijkt me dus ook zeker leuk om nog een citymap van Utrecht te bestellen binnenkort!). En je kunt ze ook een aantal maatjes kleiner bestellen, mocht deze kaart je iets te groot zijn.

De verzending vond ik erg prettig: het artikel werd snel geleverd (binnen 3 dagen) en er werd geen onnodig veel verpakkingsmateriaal gebruikt (maar wel genoeg om het veilig te kunnen verzenden). De afbeelding is heel scherp en het canvas is erg licht en makkelijk op te hangen. Op de website kun je trouwens ook nog ophangsystemen mee bestellen, hoe handig! Bovendien zijn er meerdere materialen mogelijk: je kunt een eigen foto op canvas laten drukken, maar ook kun je gaan voor aluminium, glas, hout of een poster. De keuze is reuze en op de website is ook veel inspiratie te vinden! : )

Lijkt het jou wat, zo’n gigantische kaart aan de muur?

* dit artikel bevat een gekregen product.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.