Hotspots in Utrecht #1

Ik ben dol op Utrecht. De stad heeft zoveel te bieden, maar ondanks dat geeft het een gezellig, knus gevoel. En het barst natuurlijk van de Hotspots. Ik zou over elke hotspot een apart artikel kunnen posten, maar ik vind het leuker om jullie verschillende plekjes in één keer te laten zien. Vandaag deel ik de eerste 3 hotspots met je, die je niet direct in het centrum (aan de Oude Gracht of de Neude) vindt.

Frenchie Café

Als je me volgt op Instagram, dan heb je deze hotspot al meerdere keren voorbij zijn komen in mijn feed. Frenchie café is een hippe brunchplek in de buurt van De Dom, waar je allerlei soorten pancakes kunt krijgen, maar ook hele toffe cupcakes en rainbow hot chocolates (om maar wat te noemen, hihi).

Dit wil je toch? Als je niet zo’n zoetekauw bent zijn er trouwens ook nog hartige opties hoor, want je kunt wel op een suikerdipje rekenen (vooral na de unicorn pancakes).

Schermafbeelding 2018-11-13 om 10.55.15

En het interieur is ook heel Insta-waardig. Deze foto komt van hun eigen Instagram, dus ga ze zeker even volgen!

Adres: Lange Nieuwstraat 21, Utrecht
Website: http://frenchiecafe.nl/

Broei

Ik kwam zelf echt toevallig bij Broei terecht. Met een vriendin had ik afgesproken aan de andere kant van de gracht, maar omdat het daar helemaal bomvol zat (ook een hotspot dus, hopelijk voor een volgende keer!), kwamen we bij Broei terecht.

Schermafbeelding 2018-11-13 om 11.04.47.png

Broei geeft je het gevoel dat je lekker knus in iemands huiskamer terecht bent gekomen. Door slim gebruik te maken van de ruimte en deze op allerlei natuurlijke manieren op te delen, worden er meerdere gezellige hoekjes gecreëerd. Er staan gezellige plantjes, je kunt spelletjes spelen en er is een grote tafel in het midden van de ruimte, waar je heel fijn met je laptop kunt zitten om te werken.

Schermafbeelding 2018-11-13 om 11.06.01

Bovenstaande foto komt van de htspt_utrecht Instagram,  ook leuk om te volgen als je meer foto’s van hotspots voorbij wilt zien komen!

Oh, en Broei heeft trouwens heerlijke taartjes en cakejes, waaronder ook veganistische opties. En ze hebben overheerlijke chai lattes!

Adres: Oosterkade 24, Utrecht
Website: http://www.broei-utrecht.com/

Ted’s All Day Brunch

Ted’s heb ik ontdekt toen ik ging lunchen met mijn moeder. Deze hotspot zit wel wat centraler, dus makkelijk te vinden tijdens je shopsessies. Naast de vestiging in Utrecht, kun je het ook vinden in Amsterdam en Den Haag.

Ted’s is heel gezellig ingericht: er zijn verschillende ruimtes, doordat de werfkelder ook gebruikt kan worden. Dat geeft direct erg veel sfeer. Helaas mislukten mijn eigen foto’s hier wel, omdat er een soort blauw licht in viel wat ik niet weg kreeg.

Schermafbeelding 2018-11-18 om 13.19.32.png

Vandaar dus even een foto van hun eigen Instagram. Ik ging zelf ook voor de bananapancakes (met heel veel Nutella). Als je echt voor pancakes wilt gaan, dus raad ik je wel aan om naar Frenchie Café te gaan. Mijn pancakes waren een beetje aan de droge kant, maar Ted’s is wel een enorm gezellige plek om lekker te gaan ontbijten, lunchen of brunchen.

Adres: Lichte Gaard 8, Utrecht
Website: http://teds-place.nl/

Ken jij nog leuke hotspots in Utrecht voor een deel 2?

Schermafbeelding 2018-11-18 om 13.32.30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.